DIAMOND BOUTIQUE

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

In Zona Centrului Istoric a Bucurestiului, pe Calea Victoriei numarul 26, este amplasata bijuteria DIAMOND BOUTIQUE.

Diamond Boutique este singurul boutique din Romania care comercializeaza exclusiv bijuterii cu diamante si diamante libere, care ofera la fata locului certificarea diamantelor libere si a bijuteriilor cu diamante.                  

Magazinul are un design special, interiorul fiind elegant, rafinat si foarte bine structurat.

Zona centrala a magazinului este si zona de prezentare a bijuteriilor, iar pentru clientii care doresc mai multe informatii despre bijuterii si diamante sunt invitati intr-o zona etajata special conceputa pentru discutii.

De asemenea,  in cadrul magazinului este amenajat si un separeu, retras privirilor, care ofera discretie maxima clientilor fideli.

Povestea magazinului Diamond Boutique incepe acum 30 de ani cand Marian Alecu, pasionat de bijuterii, frumos si rafinament incepe sa invete si sa desopere tainele meseriei de bijutier.

Intre timp intreaga familie se alatura, astfel ce devine o afacere de familie.

Primul pas a fost deschiderea unui mic atelier, ajungand mai apoi sa detina 5 magazine comerciale si prima fabrica din Europa de Est de produs lanturi, lantisoare si bratari din aur.

Pasiunea pentru arta frumosului este transmisa din tata in fiu, astfel ca la varsta de 19 ani- anul 2004, Cristi Alecu, unul dintre baietii familiei Alecu, pleaca sa studieze la Gemological Institute of America devenind cel mai tanar absolvent al insitutului din Europa cu titlul de Graduate Gemologist, Accredited Jewelry Professional. Devine astfel singurul gemolog din Romania care a absolvit cursurile de specializare, la sediul GIA din Firenze.
Te-ar mai putea interesa: