Spazio Studio. UPDATE: ÎNCHIS

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Magazinul Spazio Studio a fost creat la cererea tuturor celor ce isi doreau un mobilier care sa dea spatiului un stil personal. Aici gasesti diverse piese de mobilier, in special scaune si mese pentru tot felul de locatii precum locuinte, birouri, cluburi, baruri sau restaurante.

Accentul este pus pe calitatea si confortul pe care le ofera produsele. Daca nu iti satisface gusturile nicio piesa din magazin, poti sa consulti catalogul si sa alegi modelul care ti se potriveste cel mai bine.
La patru ani de activitate pe piata din Romania, Spazio a inaugurat in luna noiembrie a anului 2006 un showroom, situat in Centrul Vechi. Acesta prezinta in primul rand scaune, insa clientii pot comanda orice alta piesa de mobilier dorita.
Modelele indraznete si diverse sunt semnate de designeri precum Pininfarina, Claudio Dondoti sau Phillip Starck si sunt importate din Italia, Germania sau Olanda. Preturile incep de la 50 de euro si ajung pana la cateva sute de euro, in functie de materialele utilizate si de designer. Vestea buna este ca piesele de mobilier prezentate aici pot fi si inchiriate.
Showroomul Spazio Studio gazduieste vernisaje ale artistilor, consacrati sau la inceput de drum, evenimente culturale si proiectii.
Te-ar mai putea interesa: