Spalatorie-curatatorie chimica ecologica ECO CLEAN

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

In Zona Centrului Vechi a Capitalei, pe strada Doamnei numarul 14-16, se afla amplasata spalatoria-curatatoria chimica ecologica ECO CLEAN.

ECO CCLEAN dispune de echipamente de spalatorie haine si curatare haine performante si detergenti chimici ecologici garantand rezultate impecabile, fara pete, la fiecare spalare sau curatare, fara ca aspectul sau rezistenta tesuturilor sa fie afectate.

Pe langa serviciul de spalare a tesaturilor, ECO CLEAN vine in intampinarea clientilor cu serviciul de calcare profesionala a hainelor utilizand prese de abur performante, astfel incat rufele se vor sifona mai greu, mentinandu-si forma de la o spalare la alta.

De asemenea, pentru serviciul se spalatorie covoare si machete sunt folosite produse speciale profesionale de spalat si curatat, precum si aparate de ultima generatie, automatizate.  ECO CLEAN garanteaza calitatea serviciilor de spalare si curatare a covoarelor si mochetelor, sistemul inovator asigurand eliminarea murdariei si a petelor cu produse de curatatorie chimica ecologice, eliminand complet bacteriile, acarienii, precum si  mirosurile neplacute.

ECO CLEAN ofera servicii de Spalatorie haine, Spalatorie rufe, Spalatorie lenjerie, Spalatorie covoare, Curatatorie haine, Curatatorie haine piele si blana, Curatatorie chimica ecologica, precum si calcare.

Serviciile Ecoclean de curatatorie – spalatorie sunt disponibile si pentru comenzi online. Hainele care necesita intretinere sunt ridicate de catre personalul ECO CLEAN de la orice adresa din Bucuresti urmand a fi returnate curate si, dupa caz, calcate, tot de catre personalul  specializat.

Spalatoria – curatatoria ECO CLEAN este deschisa de luni pana vineri incepand cu orele 07:30 pana la orele 18:30, iar sambata incepand cu orele 09:00 pana la orele 14:00.
Te-ar mai putea interesa: