Magazinul REMBRANDT GRAPHIC CENTRE

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Magazinul REMBRANDT GRAPHIC CENTRE este situat in Centrul Vechi pe strada Lipscani numarul 63-65- Hanul cu Tei.

Alaturi de Pebeo, Rembrandt Art Centre, Rembrandt Hobby Centre, magazinul PEBEO face parte din proiectul www.artistique.ro, fiind cel mai mare magazin specializat in materiale pentru grafica, arhitectura, pictura si hobby.

Sunteti asteptati in magazinul REMBRANDT GRAPHIC CENTRE sa descoperiti toate materialele pe care le puteti folosi dupa libera imaginatie si creativitate.

Aici puteti gasi culori acrilice, culori de ulei profesionale, culori tempera si seturi, culori guase si tempera, culori acuarela si seturi, plus multe altele.

Magazinul REMBRANDT GRAPHIC CENTRE vine cu o oferta variata a celor mai cunoscute marci, precum: Talens (Rembrandt, Van Gogh, Amsterdam, Decorfin), Derwent (producatoare de materiale pentru desen, instrumente de scris si accesorii cu renume mondial), Pebeo (Setacolor, Setasilk, Vitrea160, Porcelaine150, Panze, culori acrilice, culori ulei etc.), Letraset (Tria si Promarker – markere profesionale si accesorii destinate nevoilor creative ale designerilor, elevilor, artistilor).

Asadar, daca sunteti o fire creativa sau pur si simplu doriti sa faceti un cadou mai special, sunteti asteptati sa descoperiti intreaga oferta de materiale la Magazinul REMBRANDT GRAPHIC CENTRE.

Sunteti asteptati de luni pana vineri intre orele 09:00- 18:30, iar sambata incepand cu orele 09:00 pana la orele 17:00.
Te-ar mai putea interesa: