Magazinul Pebeo

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Magazinul Pebeo este situat in Centrul Vechi pe strada Lipscani numarul 63-65- Hanul cu Tei.

Alaturi de Rembrandt Art Centre, Rembrandt Graphic Centre, Rembrandt Hobby Centre, magazinul PEBEO face parte din proiectul www.artistique.ro, fiind cel mai mare magazin specializat in materiale pentru grafica, arhitectura, pictura si hobby.

Sunteti asteptati in magazinul Pebeo sa descoperiti toate materialele pe care le puteti folosi dupa libera imaginatie.

Astfel, puteti gasi culori acrilice, culori de ulei profesionale, culori tempera si seturi, culori guase si tempera, culori acuarela si seturi, plus multe altele.

In magazinul PEBEO gasiti o oferta variata a celor mai cunoscute marci, precum: Talens (Rembrandt, Van Gogh, Amsterdam, Decorfin), Derwent (producatoare de materiale pentru desen, instrumente de scris si accesorii cu renume mondial), Pebeo (Setacolor, Setasilk, Vitrea160, Porcelaine150, Panze, culori acrilice, culori ulei etc.), Letraset (Tria si Promarker – markere profesionale si accesorii destinate nevoilor creative ale designerilor, elevilor, artistilor).

Asadar, daca sunteti o fire creativa sau pur si simplu doriti sa faceti un cadou mai special, sunteti asteptati sa descoperiti intreaga oferta de materiale la Magazinul PEBEO.

Magazinul este deshis de luni pana vineri intre orele 09:00- 18:00, iar sambata incepand cu orele 09:00 pana la orele 15:00.
Te-ar mai putea interesa: