Magazin DIVERS PRINT

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

In Centrul Vechi al Bucurestiului, pe strada Domanei numarul 3, se afla amplasat magazinul DIVERS PRINT.

Serviciile oferite de DIVERS PRINT sunt de printuri indoor, colantari, tipare digitale sau carti de vizita.

Tiparul offset – acest gen de tipar este recomandat tirajelor mari, unde pretul este reglat de cantitatea mare de tiparituri, pretul de realizare a unei comenzi pe tipar offset este de pana la 10 ori mai mic.

Servicii de plotare – in cadrul DIVERS PRINT puteti imprima si copia laser alb negru proiecte, planuri, schite pe diferite formate de hartie de la A4 pana la A0.

De asemenea, sunt disponibile servicii de plotare color indoor si outdoor de calitate fotografica. Se pot realiza afise, postere, tablouri, bannere, panouri publicitare, roll-up, casete luminoase, materialele folosite fiind: hartie, autocolant, canvas, frontlit, polipropilena, autocolant transparent, backlit.

Serviciul de colantari cuprinde: inscriptionari auto, decorari vitrine, casete luminoase, panouri publicitare stradale si de santier, bannere, sablari geamuri sau vitrine, decorari magazine, sedii de firma sau standuri expozitie.

De asemenea firma DIVERS PRINT ofera clientilor serviciul de reumplere cartuse sau realizarea de bannere si colantari, oferind solutii complete de productie digitala.
Te-ar mai putea interesa: