Magazin cu materiale de pictura

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

In Centrul Istoric al Bucurestiului, pe strada Lipscani numarul 63-65 se afla aplasat Magazinul cu materiale de pictura, unul dintre cele trei magazine care poarta numele ANDREEA ART PAINTING MATERIALS.

 

Daca sunteti pasionati de pictura atunci sunteti invitati sa descoperiti toate produsele comercializate aici.Veti gasi toate materialele de care aveti nevoie pentru ca pasiunea vostra sa prinda viata.

 

Printre produsele pe care le puteti gasi, se numara Sevalet de Pictura, cutite pentru pictura din plastic sau economice, palete de pictura cu balamale Reeves, mana pentru desen- dreapta/ stanga- manechin pentru desen- barbat/ femei.

 

Daca sunteti la inceput de drum, si abia acum descoperiti tainele pictatului, magazinul ANDREEA ART PAINTING MATERIALS vine in intampinarea voastra cu seturi complete, special concepute pentru aceasta prima etapa.

 

De asemenea, produsele pe cere vi le pune la dispozitie magazinul cu materiale pentru pictura ANDREEA ART PAINTING MATERIALS pot reprezenta si un cadou special pentru cei pasionati de arta si de pictura, in special.
Te-ar mai putea interesa: