ImPhoto

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

In Zona Centrului Vechi a Bucurestiului, pe strada Selari numarul 9-11, se afla amplasata agentia ImPhoto, una dintre primele trei agentii de fotografie de presa si stock din Romania.

 

Agentia ImPhoto este specializata in fotografie corporatista, si are ca principal domeniu de activitate realizarea de fotografii pentru companii multinationale, institutii bancare, institutii de mass-media, ministere, ambasade, organizatii non-profit, agentii de publicitate, firme de avocatura, companii producatoare si companii romanesti listate la bursa.  

 

Preturile pentru serviciile oferite de agentia ImPhoto variaza in functie de complexitatea comenzii, deseori oferindu-se discounturi pentru comenzi mai mari.

Astfel, pentru a va face o idee despre oferta de pret a agentiei ImPhoto, va prezentam cate preturi si serviciile aferente: fotografie eveniment (max 2 ore)- 119 euro, fara TVA, evenimente private- 109 euro /ora, portrete corporate- 190 euro/ sedinta, evenimente sportive- 129 euro/ ora sau sedinte foto artisti 149 euro/ ora.

Pentru a afla oferta completa de preturi sau pentru a cere o oferta de pret puteti vizita site-ul de prezentare al agentiei ImPhoto.
Te-ar mai putea interesa: