Helpdent Clinic

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

Pe Bulevardul I.C.Bratianu, din Zona Orasului Vechi, se afla amplasat cabinetul HELPDENT CLINIC.

Clinica HELPDENT a fost inaugurata in anul 2004, venind pe piata cu un nou concept in ceea ce priveste implantologia orala.

Ambianta de care se pot bucura pacientii  este  linistitoare si confortabila, clinica fiind impartita in 3 camere de lucru  frumos decorate Orchid room, Iris room si Lotus room.

Calitatea serviciilor este garantata de tehnologia medicala de ultima generatie, precum si de medici dentisti instruiti atat in tara, cat si in strainatate.

HELPDENT CLINIC este una dintre cele mai performante clinici stomatologice din Europa, gratie calitatii serviciilor oferite si ambiantei exclusiviste oferite pacientilor.

Medicii echipei  Helpdent  evalueaza starea sanatatii orale a pacientilor si ofera tratamente specializate, in functie de nevoile fiecaruia, in probleme medicale precum  implantologia orala, reconstructia osoasa, chirurgia orala si parodontologia.

In vederea rezolvarii problemelor dentare, medicii folosesc tehnici moderne de piezochirurgie si materiale de aditie revolutionare.
Te-ar mai putea interesa: