Elite Consulting Sediul Secundar

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Pe Strada Lipscani numarul 38, in Centrul Vechi al Bucurestiului se afla amplasat sediul secundar al Societatii Elite Consulting.

Societatea Elite Consulting ofera servicii de contabilitate, audit financiar, consultanta fiscala, expertize contabile, taxe si impozite, salarizare-resurse umane.

In ceea ce priveste contabilitate si consultanta financiar-contabila societatea va ofera servicii privind evidenta primara a documentelor, calcul salarial, intocmirea balantelor de verificare lunare, precum si intocmirea situatiilor financiare ale societatii client. 

Activitatile oferite de ELITE CONSULTING privind Evaluarile, Lichidarile sau Fuziunile presupun evaluari de active in vederea tranzactionarii pe piata, evaluari de active pentru garantarea creditelor, reevaluari active, evaluari patrimoniale, evaluari de intreprinderi, evaluari in vederea lichidarii, lichidari de societati, fuziuni de societati si divizari de societati. 

Mai multe detalii privind serviciile pe care le ofera ELITE CONSULTING gasiti pe site-ul lor http://www.eliteconsulting.ro .

De asemenea, societatea va pune la dispozitie un numar de contact pentru fiecare serviciu oferit, astfel ca puteti lua legatura exact cu departamentul care va intereseaza.
Te-ar mai putea interesa: