Elite Consulting Sediul Central

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

In Centrul Vechi al Bucurestiului, pe strada Lipscani numarul 19 se afla amplasat sediul Central al Societii Elite Consulting.

Asa cum din sloganul lor ne putem da seama “Profesionisti in Audit Financiar, Expertiza Contabila si Consultanta!”, societatea Elite Consulting ofera servicii  de: contabilitate , audit financiar, consultanta fiscala, expertize contabile, taxe si impozite , salarizare-resurse umane,

In cadrul activitatii de audit societatea Elite Consulting  ofera  instruirea personalului in domeniu, asistenta de specialitate pentru retratarea conturilor potrivit I.A.S. si Ordinului Ministerului Finantelor Publice nr. 94/2001.

In ceea ce priveste contabilitate si consultanta financiar-contabila societatea va ofera servicii privind evidenta primara a documentelor, calcul salarial, intocmirea balantelor de verificare lunare, precum si intocmirea situatiilor financiare ale societatii client. 

Activitatile oferite de ELITE CONSULTING privind Evaluarile, Lichidarile sau Fuziunile presupun evaluari de active in vederea tranzactionarii pe piata, evaluari de active pentru garantarea creditelor, reevaluari active, evaluari patrimoniale, evaluari de intreprinderi, evaluari in vederea lichidarii, lichidari de societati, fuziuni de societati si divizari de societati. 

Mai multe detalii privind serviciile pe care le ofera ELITE CONSULTING gasiti pe site-ul lor http://www.eliteconsulting.ro .

De asemenea, societatea va pune la dispozitie un numar de contact pentru fiecare serviciu oferit, astfel ca puteti lua legatura exact cu departamentul care va intereseaza.

 
Te-ar mai putea interesa: