Agentia de turism BASILICA TRAVEL

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

In Zona Centrului Vechi a Capitalei, pe strada Doamnei numarul 20, se afla agentia de turism BASILICA TRAVEL.

BASILICA TRAVEL fiinteaza in cadrul Sectorului de Pelerinaj al Patriarhiei Romane, fiind agentie tour operatoare, dar specializata pe pelerinaje externe si interne.

Daniel Patriarul Bisericii Ortodoxe Romane vorbeste despre pelerinajul religios, spunad: „ Pelerinajul religios este o constanta a umanitatii. El are motivatii multiple si semnificatii spirituale profunde cand este trait intens si inteles corect. Pelerinii sunt oameni care doresc sa viziteze si sa venereze locurile sfinte biblice, mormintele martirilor, moastele sfintilor, icoane facatoare de minuni sau locuri unde traiesc duhovnici smeriti. ”

Daca doriti sa petreceti o vacanta speciala, departe de aglomeratia statiunilor montane sa a celor de la malul marii, puteti alege sa petreceti cate zile linistitoare vizitand manastiri deosebite si decoperind locuri minunate in mijlocul naturii.

Puteti afla toate pachetele si ofertele turistice pentru pelerinaje interne, externe, dar si pentru alte destinatii, facand o vizita la agentia BASILICA TRAVEL. Agentii de tursim sunt la dispozitia voastra de luni pana vineri incepand cu orele 09:00 pana la orele 17:00.
Te-ar mai putea interesa: