Corks Cozy Bar

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

Corks Cozy Bar

Conceput si decorat intr-un stil simplu, dar elegant, CORKS COZY BAR isi intampina clientii cu o atmosfera intima si primitoare. Design-ul este deosebit, imbinand culorile specifie peisajului real viticol verde si nunate de maro cu accente de culoare deosebite, precum auriul si cuprul.

Corks Cozy Bar este special creat pentru iubitorii de vinuri, care apreciaza gustul rafinat al unui vin de cea calitate.

Vinurile pot fi servite atat la pahar, cat si la sticla, conferind in acest mod libertatea de a alege dintre numeroasele vinuri disponibile. Astfel, puteti degusta dintre diferitele sortimente de vinuri albe din Franta, Liban si Romania, vinuri rose din Franta sau Spania, vinuri rose din Franta, Italia, Sicilia, Spania, Liban sau din Romania.

Un pahar de vin are preturile cuprinse intre 6,00 si 42,00 lei in functie de sortimentul dorit.

Ceea ce face ca wine-bar-ul CORKS COZY BAR sa fie cu adevarat special este varietatea de bauturi alcoolice din meniu, altele decat vinurile. Astfel, Corks Cozy Bar este locul perfect daca doriti sa petreceti o seara speciala alaturi de prieteni. Chiar daca nu toti sunt iubitori de vinuri si prefera alte tipuri de bauturi alcoolice, Corks Cozy Bar vine in intampinarea acestora cu cocktail-uri speciale, bere, bauturi spirtoase, cafea sau bauturi racoritoare.

La subsolul cladirii se afla separeul Vioneteca. Este o camera cu un design special, amenajat in stilul unei biblioteci decorata cu vinuri si sampanii. Atmosfera intima este perfecta pentru a savura in liniste vinul preferat.

Mai mult decat atat Corks Cozy Bar dispune de o terasa suficient de spatioasa, avand canapele din fier forjat si saltele moi. Numeroasele ghivece cu flori completeaza perfect design-ul terasei.

Asadar, daca vreti sa degustati un pahar de vin sau sa petreceti cateva ore alaturi de prieteni, sunteti ateptati la Corks Cozy Bar. Wine bar-ul este deshis clientilor de luni pana joi incepand cu orele 13:00 pana la orele 01:00, vinerea si sambata incepand cu orele 13:00 pana la orele 04:00, iar duminica incepand cu orele 13:00 pana la orele 24:00.

 
Te-ar mai putea interesa: