Abel’s Wine Bar

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

Abel’s Wine Bar

Abel’s Wine Bar – cu plus pentru vinuri în Centrul Vechi. Deschis pe str. Nicolae Tonita nr.10, cu acces simplu chiar din Calea Victoriei, localul este destinat în primul rând amatorilor de vinuri, dar şi celor care vor să petreacă o după-amiază sau o seară relaxată, într-un cadru chic, reconfortant.

La Abel ‘s Wine Bar ai posibilitatea de a degusta câteva dintre cele mai bune mărci de vinuri de la noi dar şi din import: Oprişor, La Certa, Urlaţi, Vinarte, Recaş, Budureasca, Corcova, Rateşti, Tohani, Prince Stirbey, Halewood, Balla Geza Stonewine, Segarcea.

Cei de la Abel ‘s oferă peste 100 de etichete servite la pahar, aşa că ai de unde alege. Alb, rose, roşu, indiferent de preferinţe, vei putea să le serveşti într-un cadru special, sugerat de mobilierul din lemn, etajerele, luminile calde şi tablourile cu dopuri, cadru demn de un Wine Bar care se respectă.

Dacă mergeţi la Abel’s Wine Bar, vă recomandăm să însoţiţi vinul de un platou cu brânzeturi şi mezeluri care îi accentuează gustul.

Iar dacă doriți să beți altceva, aveți la dispoziție printre cele mai bune, Whisky Single Malt, Prosecco, Cava și cocktail-uri.

Am fost la Abel’s şi am remarcat atmsofera plăcută, ambianţa sonoră şi sfaff-ul amabil, foarte bine pregatit în ale vinurilor, așa cum e de așteptat la un wine bar respectabil.

Când mergeţi acolo, ar fi bine să faceţi o rezervare prealabilă. Localul este ideal şi dacă vă doriţi o petrecere de familie, cu prietenii sau cu colegii.
Te-ar mai putea interesa: