Top 5 restaurante cu specific strain din Centrul Vechi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Top 5 restaurante cu specific strain din Centrul Vechi

Asa-mi vine cateodata sa mananc altceva decat traditionalele bucate romanesti. Asta poate fi si un pic de rasfat sau, de ce nu, amagire cu gandul la vacanta. Ce-o fi ce n-o fi, cert este ca-mi vine, si de fiecare data dau o fuga in Centrul Vechi sa aleg una dintre locatiile cu specific strain care salasluiesc de ceva vreme acolo.

Tocmai pentru ca m-am gandit ca si voua poate sa vi se faca pofta sa mancati ceva din bucataria straina, am zis sa va fac 5 recomandari de restaurante cu specific strain din Centrul vechi.

Vrei in Italia, mergi la Bel Mondo

Este pe strada Covaci si te asteapta cu o gama variata de vinuri rafinate si muzica live, care se imbina perfect cu mancarurile savuroase, specifice bucatatriei din Penisula.

Adresa: Str. Covaci nr.6

mondo

Japonia este reprezentata de Sushi Ko

Sushy, salate cu legume, fructe si fructe de mare, dar si o gama variata de peste crud. Acestea sunt preparatele care te asteapta in primul restaurant japonez deschis in Centrul Vechi, inca din 2009.

Adresa: Stavropoleos 8

jap

Rafinamentul vine din Franta, prin La Bonne Bouche

Marele Paris in micul Paris. Aceasta este deviza celor de la La Bonne Bouche care te asteapta cu muzica specifica capitalei Frantei, cu o colectie impresionanta de vinuri si cu o biblioteca care reuseste sa ofere locului aerul boem, specific zonei pe care o reprezinta.

Adresa: Strada Franceza nr 30

fr

Restaurantul Divan te trimite in Turcia

Este un restaurant complex care imbina traditionalul cu modernul, care a adus din Turcia elementele specifice ambelor perioade de timp. Decoratiunile interioare, elementele de design te transpun clar in lumea oamenilor cu turban, iar mancarea traditionala desavarseste procesul.

Adresa: Strada Franceza 46-48

tu

Ungaria, mai aproape cu St. George

De la costumele personalului, pana la mirodeniile folosite in prepararea bucatelor, toate elementele pe care le gasesti la St. George te duc cu gandul la tara vecina. Daca vrei ca totul sa fie complet, nu uita ca la finalul incursiunii tale aici sa comanzi o sticla de vin. Este unguresc 100%.

Adresa: Strada Franceza nr. 44

ung
Te-ar mai putea interesa: