Zexe Centrul Vechi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Zexe Centrul Vechi

Amplasat în Centrul Istoric, pe Strada Franceză, la numărul 44, Restaurant Zexe ne invită într-o locație nouă, cu un program visat de tot românul.

Zexe 1

Dacă sunteți curioși ce găsiți la Zexe, vă putem spune că aici veți da laolaltă peste cinste, corectitudine, calitate și tradiție în contextul bucătăriei noastre. Localul propune o nouă posibilă relație care să guverneze raportul tradițional acceptat client-cârciumar, cea de musafir-amfitrion.

Privind meniul, acesta propune o varietate de bunătăți culinare autohtone, de te lingi pe degete. De la zacuscă,  iahnie de fasole cu afumătură și sărmăluțe din carne de porc în foi de varză, până la pulpă de rață confiată sau fălcuțe de vițel în sos de vin, toate sunt gata să-ți îmbie toate simțurile.

Desigur că nu lipsesc salatele, mâncărurile preparate din pește, ciorburile sau diverse specialități măcelărești. Pe scurt, ori de câte ori, vrei o masă copioasă, la Zexe ai o mulțime de variante gustoase din care să alegi.

Zexe 2

Programul de funcționare este următorul:

  • Luni – Duminică: 12:00 – 00:00;

Pe lângă locația din Centru Vechi, Zexe dispune de mai multe localuri, amplasate în diverse zone ale Bucureștiului. Adresele acestora, povestea Zexe, dar și alte informații despre acest brand, puteți găsi pe site-ul oficial: zexe.ro.

Dacă deja ați testat bucatele Zexe și ați constatat că v-au cucerit, vă dăm o veste bună: Zexe face și livrări la domiciliu!
Te-ar mai putea interesa: