Trattoria Buongiorno – NOU în Centrul Vechi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (19 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

Trattoria Buongiorno – NOU în Centrul Vechi

Un nou restaurant cu aer italienesc mărește lista localurilor din Centrul Vechi al Bucureștiului: Trattoria Buongiorno.

Noul restaurant din Grupul City Grill – Trattoria Buongiorno Centrul Istoric – este amplasat pe strada Stavropoleos nr. 8, colț cu strada Smârdan și te așteaptă cu gașca să te bucuri de momente relaxante și bucate variate, într-o atmosferă prietenoasă, susținută de un design specific restaurantelor italienești care face ca localul să se integreze perfect în arhitectura Centrului Istoric.

Pe noi curiozitatea ne-a ros cam tare, așa că deja l-am vizitat și vă lăsăm mai jos câteva impresii!

Localul nu este extrem de spațios, dar e suficient de mare încât să găzduiască vreo 150 de persoane. Acest număr estimativ include atât locurile din interior, cât și pe cele de pe terasă. Revenind la decor, dat fiind specificul restaurantului, desigur că nu avea cum să lipsească nici vestitul cuptor cu lemne pe care bucătarii prepară cu multa iscusință pizza și paste.

Cei care ați mai trecut pragul vechii Tratoria Buongiorno de pe Str. Smârdan, închisă din considerente de siguranță, sau a altor localuri din Grupul City Grill, sunteți deja familiarizați cu meniul. Recunoaștem că nu am apucat să testăm preparatele, dar, răsfoind meniul, am constatat că este divers și cuprinzător, conținând o paletă largă de preparate: de la pizza și paste, până la fripturi, risotto și fructe de mare.

Pe lângă aerul specific italienesc, pozitivismul și spiritul prietenos caracteristice acestei culturi, Trattoria Buongiorno Centrul Istoric își întâmpină clienții cu numeroase suprize. Deci, dacă intenționați să treceți pe-aici în perioada 20-26 iunie,veți fi întâmpinați cu oreducere de 50% reducere la oricare dintre cele 3 platouri cu midii din meniu: Cozze al vino bianco, Cozze mariniere și Cozze con salsa di pomodoro e basilico.

Pe scurt, localul e cool, nu e super fancy și nici nu iese din tiparele retaurantelor marca Grupul City Grill, însă te întâmpină cu un vibe poztiv și preparate variate. Iar asta noi zicem că contează. Așa că dacă vrei să te bucuri și tu de un autentic „La vita è bella”, nu strică să rezervi o masă pentru tine și prietenii tăi.

Urăm Bun Venit celui mai nou restaurant din Centrul Vechi.

Trattoria Buongiorno
Te-ar mai putea interesa: