Terasa Doamnei

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4.50 out of 5)
Loading...
comments

Terasa Doamnei

Arhitectura specifica peisajelor de la tara face din restaurantul Terasa Doamnei un loc greu de trecut de vederea. Adauga muzica populara, dansurile populare si bucataria traditional romaneasca si vei obtine un local care emana simplitate, voie buna si pofta de viata.

Ce mancam la Terasa Doamnei
Meniul cuprinde sectiuni precum specialitati (preparate din carne de porc, o gama variata de carnuri grill, frigarui), vanat, gustari (ciuperci umplute, bulz ciobanesc cu branza de burduf, mamaliguta cu branza, ou si unt s.a.) si preparate din peste. Asemenea preparate garanteaza intotdeauna o masa pe cinste.
Turistii care vor sa guste putin din traditia romaneasca, gasesc in acest restaurant o reconstituire autentica a spiritului traditional romanesc.
Restaurantul Terasa Doamnei poate fi inchiriat si pentru mese festive, cocktailuri, mese de afaceri, precum si alte evenimente private.
Program
Restaurantul este deschis de luni pana duminica, intre orele 10:00 si 01:00. Seara intre 19:00 si 20:30 se asculta muzica populara, iar intre 20:30 si 21:30, clientii pot admira dansuri populare romanesti.

 
Te-ar mai putea interesa: