Subway Centrul Vechi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

Subway Centrul Vechi

Subway – după atâta clubăreală se întâmplă să ne mai ia și foamea, așa că Subway s-a gândit să ne vină în ajutor.

Situat pe strada Smârdan, lipit de Dristor Kebab, Subway funcționează non-stop. Deci, cu siguranță, va potoli foamea numeroșilor petrecăreți, indiferent de oră și nu cu orice fel de preparate. Ci cu unele proaspete, sănătoase și extrem de gustoase.

Subway Centrul Vechi 4

Subway este una dintre cele mai dezvoltate rețele de restaurante din întreaga lume, deținând 42 700 locații răspândite peste tot în lume. Dintre acestea 31 se găsesc în România.

În București sunt localizate 14 dintre restaurantele Subway: Subway Victoriei; Subway Gara de Nord; Subway Unirii; Subway Sun Plaza; Subway Upground Pipera; Subway București Mall; Subway Cocor; Subway Crângași; Subway Drumul Taberei; Subway Mega Mall; Subway Militari; Subway Carrefour Orhideea; Subway Băneasa și, cel mai nou dintre restaurante, Subway Centrul Vechi.

Produsele de la Subway nu sunt doar proaspete, sănătoase și gustoase, ci și accesibile. De exemplu, prețul unui sendviș de 15 cm variază între 8.2 lei și 10.9 lei. Meniul este pentru toate gusturile și pofticioșii, conținând de la sendvișuri cu șuncă, vită sau ton, până la deserturi și diverse preparate vegetariene.

Subway Centrul Vechi

Încă un lucru foarte cool mi se pare faptul că pe site fiecare produs are afișat în descriere numărul de calorii conținute, plus carbohidrați, grăsimi și proteine. 

Nu știu cum vi se pare vouă, dar mie toate aceste vești mi-au făcut ziua mai frumoasă. 🙂

 
Te-ar mai putea interesa: