Spring Time

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Spring Time

In Zona Orasului Vechi a Bucurestiului, pe str. Academiei numarul 3-5, se afla amplasat restaurantul SPRING TIME.

Meniul este variat, fiind special conceput pentru a fi pe gustul tuturor celor care doresc sa serveasca masa in oras sau, pur si simplu, sa se relaxeza savurand o cafea sau un frappe.

Astfel, puteti alege specialitati libaneze, cum ar fi shaorma la farfurie (15,00 lei )sau la lipie (9,00 lei), taouk (7,00 lei) sau mega taouk (10,00 lei). Taouk are ca ingrediente principale carne de pui,  salata Coleslaw, cartofi prajiti, pasta proaspata de usturoi, branza topita, castraveti acri, pasta de ardei iute si lipie.

De asemenea, in meniu gasiti diverse sortimente de pizza, avand preturi cuprinse intre 8,00 si 12,00 lei, paste, la preturi cuprinse intre 10,00 si 12,00 lei, frigarui, sandwich-uri si garnituri.

Ce ofera special restaurantul SPRING TIME?

La SPRING TIME nu este nevoie sa va hotarati sa comandati un singur soriment de salata. Pentru pretul de 7.5 lei veti primi o casoleta in care va puteti pune orice sortiment de salata doriti dintre cele pe care le au preparate.

In ceea ce priveste desertul, puteti alege intre cheesecake (7,5 lei), tarta de casa cu ciocolata (7,00 lei), tarta de casa cu dovleac (6 lei,), tarta de casa cu mere (6,00 lei) sau tarta de casa cu nuca (6,00 lei).

Bauturile pe care le puteti servi la restaurantul SPRING TIME sunt sucurile carbogazoase, apa plata sau minerala, cafea si specialitati din cafea si bere.
Te-ar mai putea interesa: