Silk Panoramic Restaurant

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

Silk Panoramic Restaurant

Fie ca va primim la cina sau la pranz, suntem mereu gata sa va oferim cele mai delicioase, proaspete si sanatoase mancaruri.

Va asteptam cu preparate variate si fine si prezentam un meniu pe gustul oricui ne trece pragul, pentru o experienta culinara de exceptie.

Daca vrei sa fii la inaltime chiar in inima Bucurestiului, trebuie sa ajungi la etajul 9 al hotelului Z Boutique, in spatele Muzeului Municipiului Bucuresti de la Universitate.

Pentru cei ce isi doresc o experienta inedita, SILK Panoramic Restaurant, este alegerea perfecta!

Privelistea iti va taia rasuflarea! Orasul nu va mai fi niciodata la fel după ce l-ai vazut de sus. Vei cauta mereu acea linie a orizontului care ti-a ramas intiparita in minte, acele arome imbietoare care ti-au incantat simturile si licorile magice care ti-au dat senzatia aproape divina ca acolo sus, totul e posibil.

Te asteptam cu cele mai delicioase mancaruri, la cel mai bun raport pret/cantitate din tot orasul, cu vinuri speciale, cu muzica buna si concerte de calitate, cu o servire ireprosabila si bineinteles cu o panorama a orasului de exceptie.

Pentru orice ocazie, fie că vrei sa bei o cafea, sa mananci bine, sa impresionezi prietenii, sa dai o petrecere ori sa bei seara cu colegii, te asteptam pe la noi.

Iar daca doresti o anume masa sau pentru orice alta problema suna-ne in prealabil la 0722 555 505.
Te-ar mai putea interesa: