Salad Box Centrul Vechi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

Salad Box Centrul Vechi

Ești prin Centrul Vechi și ți-e poftă de o gustare sănătoasă? Atunci hai la Salad Box, pe strada Franceză, la numărul 38-42.

Salad Box

Promovându-se ca o alternativă sănătoasă la fast food, restaurantele Salad Box sunt gândite astfel încât fiecare client să poată asista la întregul proces de creare al salatelor și, mai mult decât atât, să-și poată crea propria lor salată, alegând ingredientele dorite și combinându-le astfel încât să aibă parte de o experiență completă, după bunul plac și propriile gusturi.

Pe lângă gama variată de salate (Athena, Toscana, Boston, Green Box, Most Wanted și multe altele), la Salad Box vei găsi și diverse supe cremă, numeroase sucuri naturale sau deserturi pe cât dedelicioase, pe atât de sănătoase. Atenția sporită pentru stilul sănătos de viață se observă și în informațiile de pe site, astfel că la fiecare produs vei găsi nu doar ingredientele din compoziție și gramajul, ci și numărul de glucide, lipide și proteine.

Povestea Salad Box a început în anul 2011, având la bază ideea de a oferi românilor posibilitatea de a adopta un nou stil de viață, bazat pe o alimentație sănătoasă, la prețuri accesibile. Astfel, în aprilie 2012 a fost deschis primul restaurant Salad Box, situat în Cluj-Napoca, acesta fiind al doilea oraș ca mărime din România.

În prezent, franciza înregistrează peste 40 de restaurante în România, deschise în majoritatea orașelor mari din țară.  Această cifră impresionantă clasează Salad Box ca  al treilea cel mai mare lanţ de restaurante cu servire rapidă ca mărime din România, după McDonald’s (care are circa 67 de unităţi) şi KFC (peste 50).

Privind restaurantul din Centrul Vechi, programul de funcționare este următorul:

  • Luni – Duminică: 11:00 – 22:00;
Te-ar mai putea interesa: