Restaurant SARAY

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...
comments

Restaurantul Saray a fost deschis in vara anului 2011 si este un loc din Centrul Vechi unde se poate servi mancare turceasca la preturi medii. Alaturi de restaurant, Saray are si o patiserie de unde pot fi cumparate placinte cu masline, branza sau carne, baklava, kataif, rahat si alte prajituri cu specific turcesc.

Ambianta
La intrare se gasesc obiecte cu specific turcesc, iar, in interior, designul este practic si simplu, cu mobilier din lemn. Mesele sunt de 2 sau 4 persoane si pe canapeaua de colt poti fuma seara narghilea.
Persoanele care prefera terasele pot servi preparatele turcesti pe terasa restaurantului imprejmuita de plante verzi si inalte care creeaza un spatiu ceva mai intim.
Ce mancam la Saray
Meniul cuprinde categorii de preparate precum supe/ ciorbe, antreuri/ salate, feluri principale, deserturi.
Piesa de rezistenta a restaurantului Saray este meniul zilei la 19,9 ron care contine o supa/ un antreu, un fel principal si un desert. Poti beneficia de aceasta oferta in fiecare zi din cursul saptamanii, intre orele 11:00 si 14:00.
Ce bem la Saray
Sectiunea de bauturi a meniului ofera o gama variata de milkshake-uri, frappe-uri, limonade, ceaiuri si chiar si bauturi alcoolice (bere turceasca). De asemenea, poti servi o cafea la nisip cu gust turcesc.
Te-ar mai putea interesa: