Dristor Kebap

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 1.00 out of 5)
Loading...
comments

Dristor Kebap

In Centrul Vechi al Bucurestiului, pe strada Franceza numarul 17 se afla amplasat restaurantul cu specific turcesc DRISTOR KEBAP.

Specialitatile pe care le puteti cosuma la acest restaurant sunt doner kebap, anyran si limonada.

Doner kebap – sau shaorma, denumirea populara a aceste specialitati turcesti, este un preparat care are ca ingredient principal carnea de vita sau de pui invelita intr-o lipie sau chifla. Pentru a fi mai gustoasa, se pot adauga cartofi prajiti, ceapa, rosii, varza, castraveti murati si sosuri specifice bucatariei turcesti.

Limonada si ayran (un amestec de iaurt cu apa si sare) – sunt alte doua specialitati pe care le puteti savura la DRISTOR KEBAP, acestea fiind comercializate in mod traditional in toate restaurantele turcesti.

Restaurantul vine in intampinarea clientilor cu oferte tip meniu, dintre care puteti alege: Meniu vita la farfurie (carne de vita, alaturi de cartofi prajiti, rosii si limonada sau ayran), Meniu pui la farfurie (carne de pui, alaturi de cartofi prajiti, rosii si limonada sau ayran), Meniu amestec– vita si pui- la farfurie, Meniu Super Sandwich(bagheta cu sunca de pui impreuna cu rosii, cartofi prajiti, limonada sau ayran), Meniu bagheta (o bagheta apetisanta cu pui sau vita alaturi de cartofi prajiti, rosii, limonada sau ayran) sau Meniu lipie (lipie gustoasa cu pui sau vita, alaturi de cartofi prajiti, rosii, limonada sau ayran).

De asemenea, puteti alege doar lipie, bagheta sau kebap, optand, la alegere pentru tipul de carne pe care-l doriti- vita, pui sau amestec.

Si pentru ca orice restaurant are ca desert o specialitate, nici restaurantul DRISTOR KEBAP nu se abate de la acest lucru.

Asadar, puteti savura delicioasele specialitati traditionale turcesti – baclavalele.

Resturantul DRISTOR KEBAP vine in intampinarea clientilor care doresc sa serveasca specialitatile turcesti si acasa, cu serviciul livrari la domiciliu.

Tariful de transport este de 50,00 lei, iar comenzile se fac telefonic la numarul 021 315 55 40.
Te-ar mai putea interesa: