Pizza Dominium

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Pizza Dominium

In Centru Vechi al Bucrestiului, pe strada Gabroveni numarul 61, este amplasat restaurantul PIZZA DOMINIUM.

Restaurantul este specializat in preparatele culinare specifice bucatariei italienesti, venind in intampinarea clientilor cu peste 30 de sortimente de pizza, paste, gustari, salate si deserturi.

Pentru ca pizza sa fie exact „ca la mama acasa”, ingredientele folosite pentru prepararea acesteia sunt atent selectionate, iar clientii isi pot alege tipul de blat preferat: subtire, traditional sau gros.

Printre sortimentele de pizza pe care le puteti savura la restaurantul PIZZA DOMINIUM sunt: PIZZA CAPRICIOSSA– 30,90 lei, PIZZA PRIMAVERA– 33,90 lei, PIZZA CORIDA (cu carne de vita, bacon si ceapa)- 33,90 lei, KEBAP PIZZA– 34,90 lei, PIZZA LA BELLA– 34,90 lei sau multe alte sortimente.

In ceea ce priveste salatele, in meniul restaurantului PIZZA DOMINIUM, pe langa traditionalele salate servite in majoritatea restaurantelor, puteti savura urmatoarele sortimente speciale SALATA NICOISE – salata mixta cu ton, ou, masline, ceapa, castraveti, rosii, sos vinegrette- 21,90 lei, SALATA FETINA – salata mixta cu Danish White, rosii, castraveti, masline, rosii uscate,ceapa si sos vinegrette- 23,50 lei sau SALATA PANCETTA – bacon la gratar, gorgonzola calda, mar, nuci si rosii uscate – 26,50 lei.

De asemenea, preparatele servite la PIZZA DOMINIUM pot fi comandate si la domiciliu, personalul restaurantului garantand livrarea rapida a preparatelor calde, acasa sau la birou, fara costuri aditionale.

Pentru fidelizarea clientilor, restaurantul PIZZA DOMINIUM vine cu numeroase oferte speciale.

Astfel, pentru delivery, puteti bebeficia de urmatoarele oferte speciale:

  • ·         ORICE PIZZA 50% REDUCERE- Oferta este valabila luni si marti.
  • ·         A DOUA PIZZA 80% REDUCERE- Oferta este valabila de miercuri pana duminica. A doua pizza nu poate fi mai scumpa decat prima.
  • ·         STUDENTI – Daca esti student ai reducere la pizza 40%. Tot ce ai de facut este sa anunti la telefon ca beneficiezi de aceasta reducere si sa arati legitimatia de student livratorului.
  • ·         OFFICE – Daca esti la birou ai reducere 40% la pizza.
  • ·         INSTITUTII GUVERNAMENTALE (spitale, politie, salvare, primarie, etc.)- Daca esti la serviciu intr-una dintre aceste institutii beneficiezi de 40 % la pizza.

Daca doriti sa serviti masa la resturantul PIZZA DOMINIUM puteti beneficia de urmatoarele oferte:

  • ·         ANGAJATI (HP, BGS) – Daca lucrezi la una dintre companiile de mai sus ai reducere in restaurant de 40% la pizza si 10% la produsele din bucatarie.
  • ·         STUDENTI – Daca esti student ai reducere la pizza 40%. Tot ce ai de facut este sa arati legitimatia de student ospatarului nostru inainte sa ceri nota de plata.
  • ·         FACEBOOK – Fii fanul nostru pe facebook, printeaza cuponul de reducere si beneficiezi de 40% reducere la pizza.

Programul restraurantului este de luni pana joi incepand cu orele 10:00 pana la orele 23:00, vineri incepand cu orele 10:00 pana la orele 24:00, sambata incepand cu orele 11:00 pana la orele 24:00, iar duminica incepand cu orele 11:00 pana la orele 23:00.
Te-ar mai putea interesa: