Les Bourgeois Bistro

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Les Bourgeois Bistro

Les Bourgeois este cafeneaua perfecta pentru oricine tanjeste dupa vremurile bune cand Bucurestiul era considerat Micul Paris. Vechiul oras si atmosfera interbelica pot fi descoperite, deopotriva, in numeroasele fotografii care decoreaza peretii cafenelei, in muzica buna sau mobilierul confortabil in care pot fi savurate zeci de arome de ceai sau cafea. Les Bourgeois se distinge de localurile moderne si zgomotoase din jur prin ambientul placut, cald si linistit.

Happy hours
Les Bourgeois este locul in care ziarul de dimineata ti se ofera din partea casei. Lectura matinala se poate combina cu una dintre zecile de arome de ceai sau cafea si un delicious croissant. Zilnic, exista happy hours cu oferte tentante. In oricare din incaperile situate pe cele doua etaje se pot servi cocktailuri preparate din ingrediente de buna calitate. Atmosfera este clasica, dar destinsa si invita in egala masura la taifas, lectura sau discutii serioase despre afaceri. Pentru cei care sunt amatori sa urmareasca spectacolul strazii, cafeneau pune la dipozitie cateva mese in fata localului.
Rezervari
Cafeneaua Les Bourgeois este deschisa pana la ultimul client. Rezervarile se pot face completand formularul de pe pagina web sau telefonic. Rezervarile online nu pot fi facute pentru ziua in curs.
Te-ar mai putea interesa: