La Historia

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

La Historia

Vizavi de Teatrul de Comedie, pe strada Sfantul Dumitru numarul 3, este amplasat restaurantul La Historia.

Restaurantul este amplasat intr-o cladire din anul 1850, avand un design interior perfect atat pentru momente cochete, dar si pentru un pranz sau o cina relaxata si plina de buna dispozitie.

De asemenea, spatiul este suficient si pentru petreceri pregatiti sa serveasca o mancare delicioasa, sa deguste o bautura buna si sa petreaca pana in zori.

Din numele restaurantului ne putem da seama de specificul acestuia, care vine in completarea varietatii de restaurante din Centru Istoric.

Meniul este unul special cu puternice influente sud-americane imbinat cu specialitati internationale.

Puteti alege dintr-o gama variata de preparate, de la supe si ciorbe (8.00-11.00 lei), salate- Bulgareasca, Greceasca, Salata cu Ton (18.00-25.00 lei), paste si pana la preparate pe baza de carne din pui, porc sau vita.

La desert aveti de ales intre clatite cu dulceata sau ciocolata, papanasi cu dulceata si smantana, prajitura casei sau salata de fructe.

Nici bauturile nu sunt alese intamplator. Oferta este constituita dintr-o varietate de cocktail-uri si vinuri care completeaza perfect preparatele specifice sud-americane pe care le puteti servi.

Fiind primul restaurant al lantului de cluburi El Comandante, programul acestuia este non-stop. Asadar, chiar daca doriti sa serviti pranzul, sau pur si simplu vi se face pofta de un preparat special in miezul noptii, restaurantul LA HISTORIA va asteapta cu gustari delicioase.

Muzica ce va incanta cat stati la restaurant este sud-americana, iar martea si miercurea va puteti bucura de muzica jazz, cantata live de Sorin Zlat Band si Jezebel.
Te-ar mai putea interesa: