KFC Centrul Vechi – NOU DESCHIS

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

KFC Centrul Vechi – NOU DESCHIS

În al douăzecilea an de activitate, rețeaua de restaurante KFC își continuă planurile de extindere și (finally) deschide primul restaurant din Centrul Vechi al Capitalei – KFC Centrul Vechi.

Rând pe rând, marii jucători din piaţa de food din România îşi fac intrarea în Centrul Vechi, zona cu cel mai mare potențial de business din Bucureşti. După Starbucks, Subway sau Salad Box, KFC ne întâmpină cu un restaurant nou-nouț și cu aripioarele și crspy stripsurile lor consacrate, gata să ne potolească foamea și pofta în orice moment al zilei.

Revenind un pic la cuvântul “finally” (în sfârșit). Am folosit voit acest cuvânt în ideea în care KFC și-a propus încă din urmă cu 2 ani să deschidă localul din Centrul vechi – noi am scris despre asta, în exclusivitate, pe 25 Septembrie 2015 – KFC în Centrul Vechi. De atunci și până acum, KFC a platit chirie ca să își tină spațiul în fiecare lună… Nu cunoaștem motivele pentru care au amânat deschiderea în toată această perioadă, dar ne bucurăm că în sfârșit au facut pasul.

KFC Centrul Vechi 2

Această nouă apariție în zona de food din Centrul Capitalei, ne oferă mari speranțe că, într-un viitor apropiat, Mc Donald’s, Pizza Hut și de ce nu, vedeta ultimelor zile, Taco Bell, se vor prinde și ele în horă. Pare o realitate destul de apropiată dacă ne gândim că lanțul de restaurante KFC funcționează sub umbrela Sphera Franchise Group, cel mai mare grup de restaurante din România, care mai deține companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell.

Odată cu primul restaurant din Centrul Vechi al Capitalei, de o suprafață de 200 de metri pătrați, KFC  va inaugura și prima unitate de tip Drive Thru din Oradea. Cu aceste două noi locații, KFC numără 65 de restaurante în România.

Investiția în cele două unități este de circa 1 milion de euro, despre acestea, Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC, declarând: „Ne bucurăm să anunţăm deschiderea restaurantelor KFC în două orașe importante din ţară, București și Oradea. Printre realizările importante de anul acesta se numără mult așteptata inaugurare a locaţiei din Centrul Vechi, una dintre cele mai populare și intens circulate zone ale Capitalei. De asemenea, deschiderea porților primului Drive-Thru din Oradea ne confirmă performanțele pe care am reușit să le atingem, ajungând din ce în ce mai aproape de consumatorii noștri din întreaga țară. Îi așteptăm cu drag pe toți cei care vor să ne treacă pragul pentru a savura cele mai delicioase și proaspete preparate, pregătite în fiecare zi, în restaurante, de bucătarii noștri”.

Unde găsiți restaurantul KFC în Centrul Vechi

KFC Centrul Vechi 3

Deci, dacă vă aflați în Centrul Vechi și vi se face poftă de preparatele inconfundabile KFC sau, pur și simplu, vreți să vedeți potențialul noii locații, opriți-vă pe strada Șelari la numărul 12. Ca punct de reper aveți clubul Old City, mega cunoscut în zonă. Pentru petrecareții cu ștate vechi, este spațiul, în care a funcționat cu ceva ani în urmă clubul Rococo. Este o cladire nouă, care are parter și 2 niveluri plus o mică terasă deasupra ultimului nivel (un total de 200 mp). Astfel, KFC devine al 3-lea local cu roof terrace, din Centrul Vechi, după Nomad Skybar și Pura Vida Skybar.

Programul de funcționare ar restaurantului KFC din Centrul Vechi este următorul:

Luni – Joi: 11:00 – 04:00;

Vineri – Duminică: 11:00 – 05:00.

KFC Centrul Vechi 4

 

 
Te-ar mai putea interesa: