Il Peccato

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (268 votes, average: 4.53 out of 5)
Loading...
comments

Il Peccato. Un italiano vero

Dacă sunteţi fanii bucătăriei italiene, dacă vă e poftă de o pizza sau nişte paste făcute după reţetele autentice din Italia, Il Peccato poate fi cea mai bună alegere. Situat pe Strada Franceza, nr. 30, restaurantul oferă un ambient „italiano vero”. 

Pizza, Contorni, Dolci, Colazione, Antipasti, Risotto, Minestra, Insalate, Zuppa. Ține minte aceste cuvinte şi vino cu încredere la Il Peccato, în Centrul Vechi, locul în care bucătăria italiană este un adevărat spectacol.

Din momentul în care îi treci pragul, te vei simţi ca într-un local din Sicilia. Iar când vei simţi aromele inconfundabile ale mâncărurilor italiene, vei rezista cu greu să nu comanzi tot meniul de minunăţii italiene.

Il Peccato Bar insoteste meniul bogat, care include numai reţete originale italiene, de la pizza, la paste şi salate, cu cele mai rafinate vinuri italiene, asa că experienţa va fi una pe măsura aşteptărilor. Iar la final, o cafea aromată şi o prăjitură originală din Peninsulă îţi pot face ziua mai bună.

Fie că mergi de dimineaţă, la prânz sau la cină, atmosfera restaurantului italian Il Peccato îţi va oferi senzaţia aia de bine pe care o simţi când mănânci ceva de calitate, într-un loc excelent. Preţurile sunt în media Centrului Vechi, adică pentru buzunarul oricui.

Il Peccato are clientela lui fidelă aşa că, dacă vrei să prinzi o masă, pune mâna pe telefon şi fă o rezervare. Îţi garantăm încă o experienţă culinară de neuitat.
Te-ar mai putea interesa: