Gyros Thessalonikis

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3.50 out of 5)
Loading...
comments

Gyros Thessalonikis

In zona Orasului Vechi a Bucurestiului, pe strada Gabroveni numarul 2, se afla amplasat restaurantul Gyros Thessalonikis.

Asa cum v-ati dat seama, restaurantul Gyros Thessalonikis este cu specific grecesc.

Odata ce pasiti pe terasa localului sau in restaurant veti simti atmosfera de vacanta, relaxata, specifice Greciei.

Atmosfera este intretinuta de muzica traditionala greceasca cu care clientii sunt inampinati de la deschidere si pana seara tarziu in noapte.

Design-ul este, de asemenea, special, culorile albastru si alb ducandu-va cu gandul la tavernele specifice de la malul marii Egee.

Meniul va ofera o varietate de produse traditonale, printre care mentionam Gyros cu carne de porc, Gyros cu carne de pui, Greek Souvlaki de porc , Greek Souvlaki de pui , Greek Souvlaki de pui cu bacon, Bifteki chifla, Soutzoukakia, Loukaniko, Panceta (coaste porc) la farfurie, Paydakia (coaste miel) la farfurie, Salata Greceasca, Gustare Greceasca sau Brizola (cotlet de porc).

Pentru o portie de Gyros cu carne de porc -pita sau chifla, carne de porc, cartofi, ceapa, mustar, ketchup, rosii, tzatziki sau sos de branza- veti plati 13,00 lei, pentru o portie Gyros cu carne de pui la farfurie 22,00 lei, iar bauturile racoritoare sunt la preturile de 4,00 sau 5,00 lei.

Si pentru ca mancarea sa aiba gustul traditional, toate ingredientele sunt aduse chiar din Salonic.

In meniu se regaseste si bautura traditionala ouzo, la pretul de 4,00 lei/shot.

Asadar, daca doriti sa petreceti in stil grecesc sunteti asteptati la restaurantul Gyros Thessalonikis cu program NON STOP.
Te-ar mai putea interesa: