Chico Chillout

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Chico Chillout – It’s Sushi Time!

Cea mai buna mancare cu specific international, cele mai bune preturi @Chico Chillout!

Sushi de la 18 lei!

Te invitam in fiecare zi, incepand cu ora 12:00, pe Str. Nicolae Tonitza nr. 10 din Centrul Istoric, sa faci cunostinta cu Chico Chillout, cel mai nou spatiu de Sushi Lounge & European Food infiintat de Dima din LaLa Band si Dima de la “Dansez pentru tine”.

Chico Chillout, un loc pe care il veti indragi de la prima vedere si prima degustare! Cu o bucătărie cu specific japonez si european, restaurantul Chico Chillout surprinde, incanta si delecteaza fiecare client prin preparate proaspete, unice si apetisante, printr-o atmosfera prietenoasa, care imbie la relaxare si distractie. De la sushi pana la specialitati din carne, peste si fructe de mare si deserturi delicioase, fiecare platou servit la Chico Chillout va fi o adevarata placere.

Din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra, realizam pachete corporate personalizate. Daca va doriti sa organizati un eveniment special, va punem la dispozitie locatia pentru zile de naștere, petreceri private, evenimente corporate, lansari de produse, etc. Chico Chillout vine la tine acasa sau la tine la birou, in București, comanda minimă fiind de 50 lei.

Ne gasiti zilnic pe str. Tonitza nr. 10,  incepand cu orele 12:00 – 02:00
Te-ar mai putea interesa: