Belviso Centrul Vechi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 3.88 out of 5)
Loading...
comments

Restaurant Belviso Centrul Vechi – bucătăria italiană, la superlativ

Să învăţăm italiana! Minestra, Insalate, Zuppa, Pizza, Contorni, Dolci, Colazione, Antipasti, Risotto. Ține minte aceste cuvinte şi vino cu încredere la Belviso, în Centrul Vechi, locul în care bucătăria italiană este un adevărat spectacol.

Situat lângă Teatrul de Comedie, la intersecție de drumuri, Sf. Dumitru cu Nicolae Tonizta și cu Smârdan, restaurantul Belviso oferă poate cea mai interesantă combinaţie de bucătarie tradiţională din Peninsulă, cu influenţe internaţionale, într-o ambianţă plăcută, dată de decorul inedit, de muzica atent aleasă şi de căldura cu care sunteţi întâmpinaţi de echipa de la Belviso. Restaurantul din Centrul Vechi este cel de-al doilea restaurant din București, primul este binecunoscut celor care locuiesc in zona Tineretului.

Belviso este locul ideal pentru a-ţi lua micul dejun alături de o espresso aromat, bineinţeles de la Illy (5,9 lei), pentru a servi prânzul sau pentru a petrece seara în compania prietenilor.

Încercăm un exerciţiu de „rezistenţă”? Pâine proaspătă de casă, paste, pui la cuptor cu mozzarella, file de ton rosu în crusta de susan, sau fondant de ciocolată.

V-a lăsat gura apă? Mai citim din menu? 

OraşulVechi.ro te ține la curent cu toate noutățile și cele mai bune restaurante din Centrul Vechi. Aşa că pune mâna pe telefon şi fă o rezervare. Îţi garantăm încă o experienţă culinară de neuitat. Iar preţurile sunt în media Centrului Vechi, adică pentru buzunarul oricui. Spre exemplu: Pizza – 15 lei; Piept de pui – 12 lei; Paste – 17 lei; Desert – 10 lei.

Iar dacă n-ai timp să mergi acolo, poţi să comanzi şi la birou. Colazione, Antipasti, Risotto. Exersăm limba italiană?
Te-ar mai putea interesa: