Aubergine Restaurant & Wine Bar

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (211 votes, average: 4.26 out of 5)
Loading...
comments
restaurant

Aubergine

Aubergine Healthy Food este singurul restaurant cu bucatarie mediteraneana traditionala din Centrul Vechi.

Conceptul restaurantului ii apartine lui Chef Ronen Meri.  Avand o experienta de peste 20 de ani pe 4 continente (Europa, Asia, Africa si America), Chef Ronen Meri a creat un meniu mediteranean reinterpretat foarte personal, in care retetele traditionale din Orientul Mijlociu si Africa de Nord se impletesc cu cele din Europa si insulele Mediteranei si cu cele mai recente experiente gastronomice internationale.

Un meniu creativ, sanatos, viu colorat si aromat, in care primeaza prospetimea ingredientelor, combinatiile simple, dar echilibrate, dintre legumele si fructele de sezon, pestele si fructele de mare, branza si carnea proaspata, la care se adauga condimentele achizitionate personal de Chef Ronen din Orientului Mijlociu.

Painea, muraturile si uleiurile aromatice sunt preparate homemade.

Cunoscut si ca restaurantul cu 300 de usi, Aubergine este un spatiu unic in Bucuresti, cu un design interior creat de binecunoscutul arhitect Cristian Corvin, reconditionand sute de usi si obloane vechi, din lemn, aduse din Transilvania, Austria si Ungaria, la care se adauga mobilier si accesorii moderne, vedete fiind scaunele iconice Tom Dixon si Tolix.

La Aubergine putem alege un separeu in “Salonul mesei ovale”, “Salonul cu vinuri”, “Salonul cu copac si luminator” sau ne putem relaxa la barul placat cu faianta, inspirat de metroul parizian. In curand va fi deschisa si crama.

La Aubergine atmosfera este relaxanta si calma, serviciile sunt de buna calitate si asigurate de profesionisti, inclusiv de un sommelier cu experienta, iar surpriza o reprezinta preturile foarte accesibile.

Decorul teatral de la Aubergine ne inspira sa ne intoarcem aici pentru o aniversare speciala, o cina romantica sau pentru o petrecere privata.