Aria Burger

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (18 votes, average: 4.61 out of 5)
Loading...
comments

Un burger veritabil la Aria Burger

Un hamburger adevărat este cel care are toate ingredientele originale – salată, roșii, ceapă și castraveți/varză murată, muștar, maioneză, ketchup și faimosul barbeque sauce. Așa arată burgerii de la Aria Burger, localul de profil de la marginea Centrului Vechi.

Situat într-o locație centrală, ușor accesibilă, o clădire monument istoric – “Casa cu Sfinx”-, lângă Spitalul Colțea, Aria Burger aduce în centrul oraşului rețetele unui chef pregătit la Paris, cu experiență în restaurante cu 2 stele Michelin, Chef Manuela Paraschivescu.

Trebuie să recunoaștem că nu este cel mai ușor de accesat local dacă luăm în considerare faptul că este amplasat de cealaltă parte a bulevardului I.C Brătianu, și practic ieșit din zona pietonală. Pe de altă parte reprezintă un interes sporit pentru categoria celor care lucrează în zonă (una deosebit de activă).

Menționăm și faptul că serviciul de livrare este teribil de accesat, întrucat Aria Burger face livrare în limita a 5,5 km de jur împrejur.

La Aria Burger veți avea ocazia să descoperiți cele mai apetisante rețete de burgeri și alte minunații culinare, rețete originale, sănătoase, home made, sosuri gândite special pentru fiecare tip de burger. Veți descoperi, printre altele, burgerii cu bacon, chilli, ouă, blue cheeese, salsa și onion rings. Bineințeles, la un burger, cartofii pai sau steakhouse sunt nelipsiti.

Curcubeu în cerul gurii, ce să mai vorbim! Pe lângă selecția de burgeri gustoși veți găsi și salate, wrapuri și deserturi delicioase, atent preparate după rețeta celebrului Chef Paraschivescu. Totul la preturi accesibile.

Exemplu de prețuri:

Cheeseburger (carne de vită, sos cheeseburger, brânză gouda, roții, castraveți, salată iceberg) 320G – 20,5 lei

Latino Burger (carne de vită, chorizo, gouda, sos latino, ceapă, roții, castraveți, salată iceberg) 320G – 23.5 lei

Thai Chicken Burger (pui, sambal oelek, fish sauce, salată iceberg, roșii, ceapă murată, ananas, sos thai, brânză gouda) 320G – 19,9 lei

Hottie burger (carne de vită, brânză gouda, hrean, sos iute, ceapă murată, sos hottie, salată iceberg, roții, castraveți) 320G – 22,5 lei

Garage Machoman Burger (carne de vită, brânză gouda, ou, roții, castraveți, ceapă caramelizată, ceapă murată, sos cheeseburger) 370G – 24.5 lei

Pure Veggie Burger (linte, dovlecel, morcov, brânză gouda, seminte floare, vinete și sos thai) – 380G – 17.5 lei

Să vă dăm și un pont – Aria Burger oferă 20% discount de luni până vineri între orele 15.00 – 18.00. Și la fiecare produs, adăugând 3 sau 4 lei puteți opta pentru meniu, care conține în plus cartofi și o răcoritoare le alegere.

Programul este zilnic între orele 10:00 – 22:00.

 
Te-ar mai putea interesa: