The Barrel British Restaurant & Pub

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

The Barrel British Restaurant & Pub

Cutreierand pe una din cele mai populare stradute din Centrul Vechi al capitalei, pe Smardan la numarul 27, iti va trezi interesul, inca de la prima vedere, un spatiu cosmopolit, cu un ambient chic, relaxant. La The Barrel ai asigurata buna dispozitia, fie ca esti cu cu partenerul la brat, sarbatoresti cu prietenii tai sau pur si simplu ti-e pofta de ceva gustos.

Ansamblul bucatarii internationale si britanice iti ofera libertatea de a-ti personaliza masa dupa bunul plac, pastrand acelasi gust si retete sanatoase autentice. La The Barrel gasesti lemonade gustoase in combinatii speciale si originale, bauturi rafinate si sofisticate, cu arome clasice dar si cocktail-uri signature, in amestecuri unice si atractive.

Dupa miezul noptii, ambientul se transforma intr-o sursa de distractie pana in zori, la petrecerile tematice. The Barrel British Restaurant & Pub este veteran in proiectarea si celebrarea evenimentelor, astfel ca oricand cauti ceva deosebit prin gustul preparatelor, atmosfera sau muzica, The Barrel este cea mai inspirata alegere.
Te-ar mai putea interesa: