The Bankers

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

The Bankers

The Banker’s Pub s-a deschis in mai 2012 si este un loc special conceput pentru clientela din domeniul bancar. Cei doi asociati, Sergiu Diaconu si Mihai Mandres, activeaza in acest domeniul de peste 15 ani si s-au gandit sa ofere colegilor din bransa un loc aparte, care sa acopere nevoile omului modern, de cariera. Publicul tinta este si motivul pentru care pubul a fost pozitionat in apropiere de Banca Nationala a Romaniei, CEC si alte sucursale bancare.

Ambianta

Cu o investitie de peste 100.000 de euro, The Banker’s Pub este plasat pe strada Selari si este dispus pe doua niveluri care insumeaza o suprafata de aproximativ 200 de metri patrati. Designul este de factura retro, sobru, cu mult lemn si elemente specifice domeniului bancar, precum bancnote si palarii de bancher aruncate nonsalant pe pereti. S-a dorit crearea unei atmosfere destinse, dar si business.
La etaj, fotoliile invita la intalniri mai lungi si o stare de relaxare mai profunda.

Cand mergem la The Banker’s Pub

Localul este potrivit atat pentru business lunch, relaxare after work, cat si pentru evenimente organizate in weekend care intretin publicul cu muzica live si karaoke.

Ce servim la The Banker’s

Meniul pubului propune o bucatarie de tip snack, curprinzand multe salate si sandvisuri, dar si bauturi specifice unui pub.
Te-ar mai putea interesa: