St. Patrick Irish Pub & Restaurant

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...
comments

St. Patrick Irish Pub & Restaurant

Centrul Vechi al Bucurestiului gazduieste pe Str. Smardan nr. 23-25, unul dintre cele mai cunoscute pub-uri – St. Patrick Irish Pub & Restaurant.

St. Patricks este mai mult decat un pub. Construit si amenajat in cele doua stiluri de Irish Pub, respectiv Dublin Victorian si Pub Shop, St. Patrick va intampina de fiecare data cu atmosfera 100% irish. Buna dispozitie si muzica de calitate sunt la ele acasa, astfel ca de indata ce ati trecut pragul pub-ului veti simti cum evadati intr-o alta lume. Atmosfera este completata de design-ul interior si serviciile impecabile cu care sunteti intampinati de fiecare data.

Calitatea serviciilor si a intregului concept au facut ca in anul 2010 St Patricks Irish Pub&Restaurant sa fie rasplatit cu locul al III-lea in cadrul Premiilor FOOD & BAR 2010, urmand ca in anul 2011 sa primeasca premiul al II-lea pentru “CEL MAI BUN PUB/BAR”.

Atmosfera 100% irsih este completata perfect de preparatele culinare specifice, dar si de numeroasele sortimente de bere pe care le puteti savura aici.

Puteti alege sa va racoriti cu berea preferata fie la halba, la jumatate de halba sau la sticla. In plus, daca sunteti cu prietenii puteti alege variant draught la 3500 ml, 2500 ml sau 1500 ml.

Ce ne-a atras atentia in meniu, sunt cocktail-urile din bere. Beer Buster, Dark & Sotrmy, Valley, Mamula sau Irish Russian sunt doar cateva dintre acestea. Ce contin? Va lasam pe voi sa descoperiti! Preturile acestora variaza intre 13,00 si 19,00 lei.

In ceea ce priveste preparatele culinare, sunteti invitati sa degustati specialitatile irlandeze, precum: Beef Steak and Kidney Pie – 27,00 lei, Chicken and Mushrooms Pie – 27,00 lei, St.Patrick Fish & Chips- 31,00 lei, Cottage Pie – 26,00 sau Irish Lamb Stew, chef’s most famous dish – 33,00 lei.

La desert va puteti indulci cu o portie de Irish Brown Bread Pudding – 16,00 lei, Bailey’s Cheese Cake – 16,00 lei, Chocolate Vanilla Brownie – 16,00 lei sau Ice Cream – 14,00 lei.

Atmosfera plina de viata din pub-urile irlandeze este molipsitoare! Iar St. Patricks reuseste sa aduca aceasta atmosfera chiar in Centrul Bucurestiului, pentru ca tu si prietenii tai sa petreceti in cel mai frumos mod.
Te-ar mai putea interesa: