Sinners Pub

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 2.20 out of 5)
Loading...
comments

Sinners Pub

Să “păcătuim” la Neon Party

După cum îi spune şi numele, Sinners pare a fi locul ideal pentru a “păcătui” în materie de distracţie. Deschis în locul fostului Glasgow Pub, la intersecţia Şelariului cu Covaci, cel mai nou pub din Centrul Vechi ne propune să exersăm “networking-ul” de sezon într-un cadru fără fiţe, deschis, generos şi primitor.

Când i-am trecut pentru prima dată pragul, am avut un sentiment de deja vu. Lambriurile, mobilierul, jocurile de lumini, toate au fost integrate într-un decor construit într-un stil familiar, specific Centrului Vechi. Sinners Pub îţi dă senzaţia locului ăla în care te simţi cel mai bine, în care te potriveşti cu locaţia.

Ne-am aşezat la masă, am comandat câteva beri şi timpul parcă s-a oprit în loc. Am mai chemat câţiva prieteni şi am ieşit pînă la urmă pe terasă. Ce poate fi mai relaxant decât să stai să admiri “peisajul” din Centrul Vechi la o bere rece?

Mai spre seară am dat-o pe chestii mai “grele”, am ciocnit cu “fratele” Jack şi văr’su Johnnie, iar fetele au incercat cocktailuri, mai cu seamă că preţurile sunt foarte ok, aşa că a fost o seară aşa cum toate ar trebui să fie.

Ne-a plăcut locaţia, ne-au plăcut oamenii de la Sinners Pub, aşa că am hotărât să îl trecem pe lista scurtă şi selectă a locurilor pe care le recomandăm în Centrul Vechi.

 Vrem ca vineri să mergem să vedem şi salonul privat de la subsol, unde am înţeles că îţi poţi face o petrecere privată pe cinste, iar apoi să experimentăm Neon Party, petrecerea specială a celor de la Sinners Pub. Party-ul începe la 23:00 şi ne-am stabilit deja meniul de încălzire.

O sticlă de Jagermeister combinată cu Apă Tonică (preferința noastră de vară) la 170 de lei. Între timp, am mai aflat de două oferte tentante – Johnnie Walker si 4 doze de Pepsi la 150 de lei şi clasicul Smirnoff Black cu Granini la 170 de lei. Greu, foarte greu să alegem. Probabil vom lăsa inspiraţia de moment să decidă. Noi vom fi vineri acolo. Tu n-ai chef de o altfel de petrecere?
Te-ar mai putea interesa: