La 100 de Beri

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 2.00 out of 5)
Loading...
comments

La 100 de Beri

Str. Covaci din Centrul Vechi gazduieste un bar special creat pentru bautorii si pasionatii de bere. Numele este intr-adevar sugestiv deoarece meniul include peste o suta de sortimente de bere.

Ambianta

Pubul este impartit in doua incaperi. Prima este conceputa in stilul puburilor englezesti, cu bar lung, scaune inalte, pereti verzi si vreo doua masute pentru cei care vin cu unul sau doi prieteni. Grupurile mai mari se bucura de o a doua sala mai mare, conceputa in stil nemtesc, unde exista mese lungi de lemn cu bancute. Aici exista si o bucatarie deschisa unde se prepara cartofi prajiti si carnaciori.
Ca sa mearga si berea si mancarea, La 100 de beri a pregatit mult rock de toate felurile care ajunge la clienti prin intermediul celor doua plasme din sala amenajata in stil englezesc.

Meniu

S-ar putea sa nu recunosti denumirile din meniu pentru ca pubul nu comercializeaza marcile comune. Nu-ti face griji! Barmanii iti vor spune tot ce trebuie sa stie un client despre diversele sortimente de bere. Berea este servita la draft, la butoi sau la sticla. Preturile, desi atasate unor produse care se adreseaza cunoscatorilor, sunt medii.
Pe langa diverse feluri de bere care fac inconjurul lumii, pubul iti ofera si sucuri nemtesti, shoturi, bauturi lungi si vinuri romanesti. Iar daca ti se face foame, ai posibilitatea sa alegi, pe langa cartofi prajiti si carnaciori, sandvisuri.

Program

La 100 de beri este deschis zilnic, intre 10:00 si 02:00.
Te-ar mai putea interesa: