Halftime Pub

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Halftime Pub

Halftime Pub este conceput dupa modelul englezesc al barurilor sportive si se adreseaza suporterilor. Pasionatii de sport au la dispozitie majoritatea canalelor TV de sport si pot urmari transmisii simultane. impreuna cu prietenii.

Atmosfera si design

Barul este lung de 20 de metri, cu scaune pe ambele parti. Mesele sunt patrate si solide, din lemn masiv. Suporterii beneficiaza de 7 LCD-uri, un video-proiector, steaguri, tricouri si fulare. Desigur ca nu poate lipsi elementul care antreneaza, pe langa meciul in sine, incingerea spiritelor – multa bere rece.
Daca totusi nu mergi la Halftime pentru meciuri, mai gasesti aici darts si internet wireless. Iar in cazul in care nu bei sau nu ai pofta de bere, se servesc si cocktailuri.
Cu o capacitate de 100 de locuri, separeu cu canapele de 10 locuri si terasa de 50 de locuri pe timp de vara, localul poate fi inchiriat pentru petreceri private.

Program

Programul pubului Halftime incepe de la orele 14:00 si se prelungeste pana la ultimul client. Daca ai in vedere vizionarea unui meci important aici, este obligatoriu sa faci o rezervare.
Te-ar mai putea interesa: