Explorer’s Irish Pub

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

Explorer’s Irish Pub – Franceză 46-48

Un pub original, care mizează pe calitate. Aşa poate fi definit poate cel mai bine Explorer’s Irish Pub, localul de pe Strada Franceză 46-48. Este unul dintre cele mai interesante puburi din Centrul Vechi.

La Explorer’s Irish Pub ai şansa să încerci peste 40 de sortimente de beri străine, alături de zeci de mărci de wiskey şi alte băuturi atent alese. Pub-ul, după cum vă spuneam, insistă pe varietate şi mai ales pe calitate.

„Dacă eşti genul care vrea să încerce lucruri noi, care s-a săturat de berile îndoite cu apă, de mâncărurile cu gust artificial şi care vrea să meargă într-un loc civilizat, curat, select şi în care să nu te deranjeze “poluarea” altora, eşti invitat la Explorer’s Irish Pub”, ne-a spus Marian Pandele, proprietarul pubului.

Noi am fost acolo şi ne-a plăcut. Decorul este unul specific pub-urilor irlandeze, plin de căldură, iar personalul este prietenos şi amabil. La Explorer’s Irish Pub, ideea e să pui mâna pe menu şi să explorezi.

Ai de ales dintr-o paletă largă de tipuri de bere, străine, mărci de calitate, recunoscute la nivel internaţional. Ai la dispoziţie şi o ofertă de băuturi tari dintre care probabil multe nu o să le recunoşti.

Au o mulţime de surprize culinare, de la bucătărie românească la cea irlandeză. Toate bine gândite, aromate, dintr-o bucată. Calitatea mâncării este peste medie, de la snacks-uri la fripturi şi salate.

Pub-ul este deschis în fiecare de la orele 12:00 până a doua zi dimineaţa, la ora 03:00
Te-ar mai putea interesa: