Energiea

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4.33 out of 5)
Loading...
comments

Energiea

Energiea Gastropub se află amplasat în zona Centrul Vechi al Bucureștiului, pe Str. Brezoianu la numărul 4, chiar în clădirea care în anii 1915 devenea Stabilimentul de Arte Grafice Energiea

Păstrând același nume, în semn de respect pentru clădirea ce are în spate o adevarată istorie, gastropubul Energiea este locul perfect pentru socializare, relaxare și savurarea unor preprarate delicioase, sănătoase și tot timpul altele.

În fiecare zi sunteți invitați să descoperiți preparatele culinare din „Meniul zilei” și să vă încântați papilele gustative cu noi gusturi și arome.

Restaurant fără meniu, Energiea își surprinde în fiecare zi clienții cu noile bunătăți pregătite.

Salată creață cu bacon, mere și dressing de hrean, Supă cremă de morcovi cu usturoi și nucșoară și ostropel de pui cu piure sună delicios, nu-i așa? Acesta este unul dintre meniurile zilei cu care Energiea își întâmpină clienții.

Prănzul este servit de luni până vineri între orele 12:00 și 16:00 și vine cu o ofertă specială de preț – ORICARE DOUĂ PREPARATE – 22 lei sau TOATE CELE TREI PREPARATE – 27 lei.

În plus, la orice meniu comandat sunteți serviți cu pâine și apă filtrată din partea casei.

Și cum orice masă nu este completă fără desert, sunteți invitați să încheiați masa de prânz cu un desert delicios house-made marca Energiea cu o reducere de 30%.

Programul localului este:

Luni-Joi: 12:00 – 01:00

Vineri: 12:00 – ultimul client

Sâmbătă: 15:00 – ultimul client

Duminică: 15.00 – 01:00
Te-ar mai putea interesa: