Bordello Pub

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (370 votes, average: 4.25 out of 5)
Loading...
comments

Bordello Pub

Bordello Pub – Restaurant – Lounge este amplasat intr-o cladire cu o istorie interesanta, fiind casa a reginelor si printilor, lacas al hotilor, golanilor si prostituatelor, apoi unul dintre cele mai mari hoteluri ale Centrului Vechi, in secolul al 19-lea.

Ce bem si ce mancam la Bordello

 

Pubul a impregnat meniul cu tema bordelului asa cum ne indica si numele localului. Cocktailurile de tot felul au denumiri sugestive in acest sens, ca de exemplu Slow, Confortable Screw sau Screaming Multiple Orgasm. Mai gasim marci de bere locale si internationale, whisky de toate tipurile (american, japonez, irlandez), malt, vodka, rom, gin, cachaca, palinca, tequila, coniac, vinuri, dar si bere fara alcool, sucuri naturale si limonade, ceaiuri si frappe. Pentru deshidratati, se gaseste si apa, romaneasca sau din Norvegia si chiar din Insulele Fiji.

In ceea ce priveste mancarurile, Bordello propune specialitati concepute pentru a fi mancate cu prietenii, care sunt aduse la masa constant. Meniul cuprinde mancaruri vegetariene, feluri principale pe baza de carne, peste si fructe de mare, cartofi, precum si placinte si salate.

Daca nu te poti hotara, Bordello iti propune diverse meniuri special concepute pentru doua persoane.

 

Ce e pe agenda Bordello

 

Localul de pe strada Șelari organizeaza saptamanal evenimente si, pentru ca vrea sa fie pe placul clientelei sale, asteapta propunerile tale.

Luni – Foreplay on Monday

Marți – Fat Tuesday

Miercuri – RETROlicious Party

Joi – Thursday Afterwork Stroies

Vineri – Fantasy Friday

Sâmbătă – Saturday Night Party

Duminica – Good Life Sundays
Te-ar mai putea interesa: