Beer O’clock – Gabroveni

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Beer O’clock – Gabroveni

Beer O’clock – Gabroveni, este pentru pasionatii de bere o incursiune in gustul berilor straine. A doua locatie a barului de pe strada Gabroveni ofera clientilor un spatiu mai mare, cu terasa, prietenos si indulcit cu muzica buna.

Ambianta

Localul este decorat discret, cu mobilier din lemn, avand in interior mese rotunde pentru 5 persoane si scaune inalte la bar. Terasa ofera mese dreptunghiulare, mai mari, cu canapele, unde poti savura alaturi de prietenii tai o conversatie placuta la o bere.

Ce bem la Beer O’clock – Gabroveni

Meniul este extrem de variat si cuprinde beri din tari precum Scotia, Germania, Cehia, Belgia, Olanda, Anglia, SUA. In functie de gusturi, poti servi bere draft, lager, neagra, bock, keller, marzen, afumata, weiss, alba, bere de manastire, bere belgiana tare, quadrupel, trappista, fructe, englezeasca, scotiana sau non-alcoolica.
Daca nu stii ce sa alegi, descrierile din meniu te vor salva de fiecare data cu detalii despre fiecare tip de bere in parte. Preturile incep de la 8 lei si cresc in functie de tipul de bere.
Pe langa bere, in meniu mai exista cafea, sucuri de mere si portocale si alune.

Program

Barul este deschis zilnic de la orele 16:00 pana la ultimul client.
Te-ar mai putea interesa: