FORNETTI

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

In Orasul Vechi al Bucurestiului, pe Bulevardul I.C.Bratianu, este amplasata patiseria FORNETTI.

Produsele de patiserie oferite de FORNETTI sunt special pregatite pentru a fi pe gustul tuturor.

Puteti alege intre delicioasele foietaje dulci umplute cu caise, visine, mere si ciocolata, sau daca preferati gustul sarat va puteti alege intre foietajele cu branza telemea sau saratele.

Pentru cei care doresc o gustare rapida si satioasa, FORNETTI a lansat pe piata conceptul de produse XXL. Astfel puteti savura unul dintre urmatoarele produse: Foietaj XXL Strudel cu branza dulce, Foietaj XXL Fagure visine si budinca, Foietaj XXL Pernita cu ficatei, Foietaj XXL Pernita cu gust de cascaval, Foietaj XXL cu sunca si branza plus multe alte specialitati delicioase.

Pentru iubitorii de pizza, FORNETTI vine cu urmatoarele sortimente: Pizza cu sunca si ciuperci, Pizza picanta sau Pizza cu bacon.

Daca tineti post, dar produsele FORNETTI sunt printre preferatele voastre, atunci puteti alege intre urmatoarele sortimente speciale pentru perioadele de post de peste an: foietaj expres cuperici, foietaj melc cu mac, fojetj specialitate de post cu zacusca, foietaj batonetti cu seminte sau foietaj melc cu nuca.
Te-ar mai putea interesa: