Covrigaria LUCA

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

In Zona Orasului Vechi a Bucurestiului, pe Bulevardul I.C.Bratianu, chiar vis-à-vis de magazinul Cocor, se afla amplasata covrigaria LUCA.

Atmosfera cu care va intampina covrigaria LUCA este speciala, ducandu-va pentru cateva minute cu gandul la simplitatea traditionala a taranului roman.

Muzica ce se aude in surdina in momentul in care va apropiati de fereastra covrigariei completeaza atmosfera autentica a familiei traditionale. De asemenea, veti fi intampinati si serviti de personalul covrigariei care poarta costume traditionale.

Bunatatile pe care vi le pune la dispozitie covrigaria LUCA sunt cu totul deosebite.

Pe langa traditionalii covrigi cu sare, mac sau susan puteti savura si urmatoarele specialitati: Covri Luca- un cremvurst invelit intr-un aluat pufos de covrig cu mac si susan, Luca Traditional- felii de sunca, alaturi de bucati de mozzarella invelite in aluatul de covrig, Luca cu masline- rulou de covrig umplut cu multa mozzarella si rondele de masline, Covrigelul cu ciocolata- rulou de covrig umplut cu ciocolata cremoasa sau Covrigelul cu mar- covrigel delicios umplut cu mar si scortisoara.
Te-ar mai putea interesa: