The Mansion Boutique Hotel

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

The Mansion Boutique Hotel

Ești în căutarea unui hotel în care să poposești în București? Poți opta pentru The Mansion Boutique Hotel, întrucât este amplasat în kilometrul 0 al distracției!

The Mansion Boutique Hotel este situat in Centrul Vechi al Capitalei, un loc vibrant și plin de viață în care vechiul și noul se îmbină într-un mod armonios, iar decorurile de epocă păstrează ascunsă istoria Bucureștilor de altădată.

Cameră Transilvania Style

Istoria Clădirei The Mansion

Acest loc încărcat de povești ne-a împins să aflăm mai multe despre clădirea The Mansion și am descoperit că aici a locuit Alexandru Protopopescu, cunoscut arhitect în anii 1850-1870. El folosea imobilul ca centru comercial, la parter fiind alimentare şi magazine de blănuri şi căciuli, în timp ce la etaj, camerele erau date în arendă, având caracter de hotel. Fiind un apropiat al casei regale, chiar şi Regele Carol I s-a zvonit că a venit în vizită la prietenul său arhitect, participând, discret, la câteva baluri şi petreceri organizate aici.
Tot în micul hotel au înnoptat vistieri ai casei regale belgiene, condusă la vremea aceea de Leopold I, dar şi membrii ai familiei principelui Florestan din Monaco.

Cameră Boho Style

Cu ce te surprinde The Mansion Boutique Hotel în prezent

Astăzi, restaurat în întregime, vechiul hotel a “îmbrăcat” straie noi, însă a păstrat aerul nobil de altădată. Astfel, aici te întâmpină o pensiune primitoare, confortabilă și accesibilă, perfectă pentru cei care vor să îmbine distracția din centrul Bucureștiului cu întâlnirile business.

La parter te așteaptă să-i treci pragul Magellan’s, un restaurant cochet inspirat din istoria celebrului navigator și călătoria sa culinară. La etaj am reinterpretat conceptul de dormitor personalizat. Astfel, fiecare cameră are acum originea sa, povestea sa, energia şi unicitatea sa.

Vă invităm, așadar, la “The Mansion” unde istoria şi modernismul, trecutul şi prezentul se întâlnesc într-un cadru eliptic desăvârşit, chiar în centrul Bucureştiului.

Amplasare The Mansion Boutique Hotel

The Mansion Boutique Hotel este amplasat pe Strada Fanceză Nr. 11, din Centrul Vechi.

Pentru mai multe informații despre oferte, prețuri și alte asemenea, puteți intra AICI.
Te-ar mai putea interesa: