Hotel Tania

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Hotel Tania

In Centrul Vechi Bucuresti, pe strada Selari numarul 5, se afla amplasat HOTEL TANIA.

Deviza hotelului este “O parte din Frankfurt in inima Bucurestiului !”, promovand politica orientata spre client, ospitalitatea si incercarea de a satisfice nevoile clientilor.

Cotat cu 3 stele, Hotelul Tania este construit si amenajat intre-un stil modern si simplist.

Dispune de 17 camere, dintre care 7 camere single, 7 camere duble, 2 junior suites si un suites.

Standardele inalte de calitate se regasesc in amenajarea camerelor cu mobilier de calitate, avand un design modern. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, televizoare conectate la retele de cablu, telefon, conectare la internet si minibar.

De asemenea, Hotelul Tania va pune la dispozitie o sala de conferinte de 12 locuri si o sala de festivitati cu o capacitate de maxim 40 locuri.

Pe langa serviciile standard, intalnite la orice hotel, aici veti fi intampinati cu multe alte servicii, toate pentru a veni in intampinarea clientilor. Astfel, printre beneficiile de care puteti dispune putem enumera: conectare la internet, fax, imprimanta, copiator, spalatorie, minibar, transfer de la si spre aeroport la cerere, rent a car si taxi, rezervari bilete spectacole, ziare, reviste, stand de suveniruri, carti postale, servicii postale si de curierat, room service, pastrare obiecte valoare client, trezirea clientilor la cerere.

Pretul pentru o camera single este de 49 €, pretul pentru o camera dubla este de 69 €, iar pretul pentru Junior Suite este 89 €.
Te-ar mai putea interesa: