Hotel Europa Royale Bucharest

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Hotel Europa Royale Bucharest

Hotelul Europa Royale Bucharest este situat in Zona Orasului Vechi a Bucurestiului, mai precis pe strada Franceza.

Hotelul este cotat cu 4 stele si dispune de 6 camere single, 64 camere duble, 10 camere king-size si 12 apartamente de lux.

Fiecare camera este dotata cu aer conditionat, cabina de dus, internet, uscator de par, telefon si minibar. De asemenea, camerele de lux sunt dotate si cu alte facilitati, cum ar fi vedere catre Piata Unirii sau camere dotate cu balcon.

Oaspetii Hotelului EUROPA ROYALE BUCHAREST sunt invitati sa serveasca masa la restaurantul LE VERNET. Meniul este special creat pentru a fi pe gustul tuturor clientilor, preparatele culinare fiind specialitati ale bucatariei internationale.

Restaurantul este localizat in interiorul hotelului si este dechis in fiecare zi incepand cu orele 12:00 pana la orele 24:00; ultima comanda este preluata la ora 23:00.

De asemenea, Hotelul dispune si de un bar unde sunteti asteptati in fiecare incepand cu orele 12:00 pana la orele 02:00.

In timpul verii, clientii pot servi masa sau pot savura o bautura pe terasa restaurantului.

Mai mult, Hotelul EUROPA ROYAL BUCHAREST dispune de 2 Sali de Conferinte, avand o capacitate de 140 de persoane.

Fiecare sala este special amenajata pentru Conferinte, fiind dotata cu echipament audio profesional, microfoane, video-proiectoare, acces gratuit la internet si aer conditionat.

 

Pentru relaxare si pentru petrecerea timpului liber Hotelul EUROPA ROYALE BUCHAREST va pune la dispozitie un teren de Mini Golf, in fiecare zi intre orele 14:00 si 22:00.

 
Te-ar mai putea interesa: