True Club

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (50 votes, average: 4.40 out of 5)
Loading...
comments

True Club

Locul unde ritmul vibreaza pe acorduri live

 Încă din 2010, True Club a devenit un club simbol pentru atmosfera din Centrul Vechi. Situat pe Covaci 19, într-un spațiu unde muzica live se aude mai bine ca niciodată, grație sonorizarii de excepție, True Club este locul în care ai șansa să trăiești o seară specială.

 Artiști consacrați, la început de drum sau fani ai karaoke-ului cuceresc scena în fiecare săptămână și împărtășesc  energia muzicii live. Daca e miercuri e New Comers night si un meniu cu preturi speciale, joia e True Voice, show-ul talentelor muzicale, iar vineri și sâmbătă petreceri până dimineață cu cele mai in voga trupe de muzica live

Astfel că, indiferent de ziua în care mergi, s-ar putea să te trezești într-o sesiune de karaoke cu True Band, la o petrecere cu muzica live sau la o seara dedicata proiectelor muzicale la inceput de drum in care il celebram pe Bahus cu preturi pe masura.

Cei de la True Club zic că Sufrageria, așa cum le place să-i spună clubului, este locul în care te simți ca într-o familie, bineînțeles de petrecăreți, în care se leagă prietenii și se trăiesc seri memorabile.

 Atmosfera specială din True Club, dar și de pe terasa cu lavandă, este rezultatul unei completari perfecte între design, muzică bună și personalul de calitate.

 Barmanii True sunt responsabili cu menținerea atmosferei și se întrec în rețete de cocktailuri și băuturi știute doar de ei și de prietenii True.

 True Club este locul în care party-ul nu are limite. Vino și încearcă-l. Nu vei regreta.

Intrarea este liberă în fiecare seară!

[Not a valid template]
Te-ar mai putea interesa: